Hot! Förändringar i laget inför morgondagens match

Inför morgondagens Enkronasmatch mot Västervik kommer en del förändringar i laget att ske – både roliga och mindre roliga.

Det handlar om fyra spelare, två backar och två forwards, som i morgondagens match inte kommer att vara med. Det gäller Adam Johansson, Oskar Lindstedt, Mattias Törnqvist samt Johan Eriksson.

Adam Johansson kommer att avsluta säsongen med Play Off-spel med Kallinge/Ronneby.
Oskar Lindstedt kommer att ta färjan över till Gotland för att avsluta säsongen med Visby/Roma.
Mattias Törnqvist, som står under kontrakt inför nästa år, ska hjälpa HC Dalen i kvalserien mot division 1.
Johan Eriksson, som även han har kontrakt inför nästa säsong, har fått chansen till Play Off-spel med Tierp, i närheten av hans hemtrakter.

Samtliga övergångar gäller endast säsongen ut och därefter kommer förhandlingar upptas med respektive spelare för ett eventuellt kontrakt med Tranås AIF inför nästa säsong.

Sportchef Stefan Fransson kommenterar att detta är jättechanser för spelarna att förlänga säsongen och på så sätt utvecklas och något som han tror är positivt även för Tranås AIF i längden.

Nu till framsidan med det hela! Utöver att ovannämnda får chansen att utvecklas, ger det samtidigt många av våra egna produkter, i form av J20-spelare, möjligheten att visa upp sig inför en stor publik – något som kan få dessa att växa som spelare. Tranås har i alla år varit mycket duktiga på få fram bra egna spelare och även på att ge dem chansen i A-laget och det känns riktigt positivt att få ge dem chansen i den här matchen. Exakt vilka spelar som kommer att ersätta är dock i nuläget inte helt bestämt.

Andra positiva nyheter är att det under nästa vecka kommer att presenteras nyförvärv likväl kontraktsförlängningar. Så håll utkik på hemsidan för de senaste nyheterna!

Skribent

Kristoffer Karlsson

Webbansvarig och skribent

Vi har flyttat till en ny hemsida!

Sedan augusti 2019 har vi flyttat till en ny hemsida på Hockeyettans gemensamma webbplattform som tagits fram till samtliga klubbar i Hockeyettan.

 

Klicka här för att komma till den nya sidan!