Bli medlem i TAIF

Här kan du skicka in din ansökan om att bli medlem i TAIF.
Bli medlem i TAIF redan idag!

Det är TAIF’s medlemmar som gör föreningen till vad den är och det är de som kan påverka hur man vill att föreningen ska vara och verka i framtiden. Det bör vara en självklarhet för alla TAIF’are att vara medlem i föreningen då det är en viktig del av verksamheten.

Varför ska man bli medlem?

• Man stödjer föreningens verksamhet
  • Man får rösträtt och rätt att deltaga vid årsmöten
  • Man får insikt i föreningens ekonomi

Medlemskostnad

Enskild person: 300 kr / år
Familj: 500 kr / år

Är man eller ska bli familjemedlem så ser vi gärna att man skriver med alla familjemedlemmar. Är du redan medlem och vill ändra till familjemedlemskap skicka ett mail till kansli@taif.se, det samma gäller för att komplettera med eventuella familjemedlemmar som inte står med på fakturan.

För att bli medlem fyller du bara i formuläret här nedan. När din ansökan har registrerats kommer ett inbetalningskort att skickas ut till den angivna adressen.

Tack för att du drar ditt strå till stacken!

Typ av medlemskap
PersonFamilj

Personnummer

Gatuadress