Framgångar för våra ungdomslag

Allt i vår verksamhet handlar inte bara om A-laget och dess framgång så här långt och det stundande Playoff 2-spelet mot Visby/Roma, som vi ser fram mot med tillförsikt och optimism.

Vi har även glädjande framgångar från vår ungdomssida där våra lag är i slutet av säsongen och där alla lag genomfört en mycket bra säsong med framgångar i serie och DM spel.

Vi lyfter fram lite extra att TAIF hade 7 spelare på Smålandslägret i Lenhovda för födda 2004 och 2005 helgen som var. Vi har också genomfört ett förkval till U16 Elit under säsongen där vi hamnade överst i tabellen och kommer nu till helgen 10-11/3 bege oss med vårt A2-lag ner till Lund för att spela kvalserie om plats till U16 Elit nästa år. Motståndarna är Lund Giants och Limhamn HK och det kommer spelas en match under lördagen och en match under söndagen. Starttider för båda matcherna är 14.00 i fall ni vill följa på Swehockey.

Vi lyckades klara målet med vårt J18-lag, vilket var att vara kvar i J18 div 1. Tyvärr så räckte vi inte riktigt till med J20 denna säsong med att nå kvalserie till J20 Elit som var vårt mål. Men vi har ändå haft en positiv utveckling och sätter upp nya mål för junior- och ungdomssidan kommande veckor så vi står väl rustade inför säsongen 19/20.

Lycka till nu A2-grabbar i helgen och vi i A-laget kommer köra hårt i Visby imorgon tisdag.

Vi ser fram mot en positiv utveckling och framgång för alla lag i föreningen. Tillsammans är vi TAIF!

Hälsningar
Stefan Fransson, klubbchef

Skribent

Kristoffer Karlsson

Webbansvarig och skribent