Häng med på Play Off-resa till Grästorp!

Efter en fantastiskt härligt straffseger mot Helsingborg är nu TAIF klara för förkval till Play Off mot Grästorps IK! Självklart anordnar Flying Crane Supporters supporterresa.
Res med FCS, för TAIF!

Res med FCS, för TAIF!

Förkval till Play Off står för dörren och och efter att vi tagit emot Grästorp i Stiga Arena på torsdag är det dags att ta bussen upp till Grästorp för returmöte. Flying Crane Supporters anordnar såklart supporterresa och vi hoppas på rejäl uppslutning, så anmäl dig redan idag!

Många har längtat efter en episk resa ala Vimmerby i AE-premiären 27/12 2015! Naturligtvis ser vi till att tillmötesgå våra medlemmar och har bokat krogen Algots Kök och Bar inne i gemytliga Grästorp! 0-10 minuters gångväg till arenan (beroende på hur fort du vill gå).

Vi siktar att vara på plats efter kl 14.00 (matchstart kl. 16.00) så du kan sitta ner, äta, ta en bira, ta en läsk, sjunga, spontandansa, mingla med ortsbefolkningen osv i din egen takt! Det kommer serveras buffé med det mesta och bästa du kan tänka dig, så slipper vi gnället om att maten inte var färdig i tid!

Henrik med personal hälsar oss välkomna!

Priser mat och dryck
– Buffé med alkoholhaltig dryck: 200:-
– Öl på tapp: 45:-
– Övrigt, se www.algots.se

För dig som önskar en Raggarballe med svängdörrar istället, så ligger gatuköket på närliggande gata/gator!

Avresa
11.00 från stationen.

Pris
100:- för medlemmar, 150:- för icke medlemmar. Det går bra att bli medlem på bussen.

Anmälan
Peder Persson
pperzzon@gmail.com
PM på Facebook

OBS! Var vänlig och anmäl dig snarast möjligt för enklast planering av resan.

Skribent

Kristoffer Karlsson

Webbansvarig och skribent