Helmersson har ordet: Första träningsmatchen!

Efter många timmars försäsongsträning tillsammans så är vi framme vid säsongens första match och det är Troja/Ljungby som står för motståndet.

Vi gick på is måndag den 13 augusti och har därefter genomfört nio stycken ispass. Man ska inte tro att spelet kommer att sitta nu i början, men det vi vill se är att spelarna försöker jobba utefter det vi har tränat och pratat om.

Vi har berört alla delar i vårt spel, men lagt mest fokus på försvarsspelet. Det är ju ganska många nya i laget så det kommer säkert ta lite tid innan alla hittar sina roller och känner sig trygga i det. Men det är ju det som vi har träningsmatcherna till. Det har varit ett bra driv på alla träningarna och man ser att spelarna verkligen vill och det är härligt och se.

Det har ju även var min första tid här i Tranås och jag har bara positiva saker att säga. Vi är ett bra team runt laget och som jag har varit inne på tidigare så har vi en spelartrupp som har ett jäkligt bra driv i allt vi gör. Nu ser vi fram emot säsongen 18-19 och jag hoppas att alla TAIF:are kommer till Stiga Arena och stöttar oss i vinter!

Karl Helmersson

Skribent

Kristoffer Karlsson

Webbansvarig och skribent