Helmersson har ordet: Inför Skövde hemma

Huvudtränare Karl Helmersson delar med sig av sina tankar inför kvällens match mot Skövde IK.

En kort tillbakablick på Arboga borta, en tuff match på förhand men som ni gick vinnande ur med 4-2. Vad säger du om den matchen?

Jag tycker att Arboga är lite hetare än oss till en början men vi äter oss in i matchen och går upp till 0-4. Sen får de in ett par puckar i sista men jag tycker ändå att vi vinner rättvist. Det finns verkligen inga lätta matcher i den här serien men vi tog tre poäng och det kan ingen ta ifrån oss.

Hur har uppladdningen sett ut inför kommande match?

Efter matchen mot Arboga tränade vi på riktigt hårt under torsdag och fredag både på is men även fys för att sedan vara lite lediga i helgen som var. Denna veckan har vi slipat på detaljerna inför kommande match.

På onsdag väntar ny hemmamatch i Stiga Arena då Skövde IK kommer på besök, hur är känslan inför matchen?

Det gäller för oss att inte titta bakåt, Skövde har en ny tränare som vill sätta sin prägel på laget och de kanske är lite mer offensiva än tidigare år. Det gäller för oss att återigen vara väldigt noggranna i allt vi gör där ute på isen och spela vårat spel fullt ut.

Hur ser laget ut inför onsdagens match?

Vi har alla tillgängliga i truppen, men på backsidan vilar Isak Beurling och Robin Felix samt Rasmus Koskinen och Jakob Axelsson på forwardssidan.

Skribent

Kristoffer Karlsson

Webbansvarig och skribent