Inför Forshaga hemma

Under eftermiddagen är det match i Stiga Arena igen, denna gång är det Forshaga som står för motståndet. Vi kollade som vanligt av läget med Karl Helmersson inför matchen.

En av de bättre matcherna spelades i Stiga Arena i onsdags då Köping var på besök. Vad är dina tankar efter den matchen?

Det var en bra match, ett Köping som kom hit och spelade sitt spel, helt klart det bästa laget som vi mött hemma denna säsong hittills. Jag tycker det är starkt av oss att visa moral och lyckas vinna även denna matchen till slut även om det fick avgöras på straffar.

Ny match idag söndag mot Forshaga hemma som spelade jämt med Skövde i senaste omgången. Tankar kring matchen?

Det gäller för oss att fortsätta på inslagen väg, spela vårat spel, det finns inga dåliga lag och vi kommer få kämpa för poängen som i alla matcher.

Publiken börjar hitta upp till Stiga Arena, över 700 personer senast. Vad betyder det för er?

Det betyder otroligt mycket, det blir bra tryck på läktaren och vi får mycket energi av dem. Vi vill bara bli bättre och bättre ju längre säsongen går och hoppas på mer och mer folk som hittar till hallen, så ta med kompisen och kom upp och stötta oss i eftermiddag.

Hur formerar du laget idag?

Victor fortsätter i målet, vi har full trupp, vi kommer spela med 6 backar och 14 forwards vilket gör att Hannes står över idag, samt att Mathias Karlsson är tillbaka i truppen.

Skribent

Kristoffer Karlsson

Webbansvarig och skribent