Inför Grums hemma

Efter en intensiv matchvecka som resulterade i 7 av 9 möjliga poäng, blickar vi nu framåt mot en ny matchvecka med ännu en hemmamatch i Stiga Arena. Karl Helmersson delar sina tankar från förra veckan samt blickar framåt.

En vecka med tre matcher, som avslutades med en sur förlust mot Kallinge, såhär någon dag efter, vad säger du om matchen?

– Vi gör en jättebra förstaperiod, sedan tycker jag vi slår av lite på takten och blir lite passiva och spelar inte riktigt som vi ska. De får såklart energi av målen och det blir tungt att släppa in kvitteringen i vårt powerplay. Tråkigt såklart att tappa den ledning vi hade och sedan förlora i förlängning. Men den matchen ligger nu stängd bakom oss och vi är fortfarande obesegrade över 60 minuter och nu ser vi bara framåt mot Grums.

Ny chans till poäng på onsdag när ni möter Grums på hemmaplan, tankar inför matchen?

– Grums har gjort det bra. De har hängt med i matcherna och förlorat med uddamålet. De kommer självklart göra allt de kan för att ta poäng av oss och det gäller för oss att vara väldigt ödmjuka inför uppgiften och göra vårt på bästa sätt.

Hur har ni förberett er inför matchen?

– Vi har som vanligt gått igenom motståndaren och kollat på video, det gäller att det är 22 man som är påkopplade och redo att göra jobbet som krävs.

Hur ser laget ut?

– Victor kommer att vakta kassen och Eklöf är borta efter smällen mot Kallinge.
Backman, Skoog, Gustafsson
Arnesson, Petersson, Blomberg
Erdugan, Astley-Rydberg, Schelin
Koskinen, Karlsson, Rapp
Lindström, Alasaari
Landin, Torstensson
Olbing, A. Johansson
R. Johansson-Jonsson

Skribent