Inför Hanhals hemma

En intensiv vecka med tre matcher på schemat står för dörren och hemsidan tog ett snack med huvudtränaren Karl Helmersson inför veckans första match hemma mot Hanhals.

I lördags mötte ni Troja-Ljungby på bortaplan, det blev tillslut förlust på straffar, men kunde lika gärna ha slutat med 3 poäng, hur ser du tillbaka på den matchen?

– Det var en match med två ansikten där första 30 gick till dem och andra halvan till oss. Vi kommer tillbaka starkt och har bud på ytterligare mål och vinst men det räckte inte riktigt hela vägen, men vi tar med oss poäng hem och det är alltid viktigt.

Ni står inför tre matcher under denna veckan. Hanhals, Mariestad och Kallinge står för motståndet, hur laddar ni upp inför den uppgiften?

– Kul såklart, det är det vi har tränat för hela säsongen att spela matcher. Vi har inte ändrat något nämnvärt på vårt upplägg men kommer kanske anpassa lite efter matchen mot Hanhals.

Först ut alltså Hanhals på hemmaplan, vad är tankarna inför matchen?

– Hanhals är ett lag som har visat att de ska vara med och slåss i Allettan. De spelar en fartfylld och kreativ hockey så det gäller verkligen för oss att bjuda upp till dans.

Hur ser laget ut inför matchen?

– Martin Jonsson är tillbaka sedan sist, i övrigt samma lag som senast. Bergvik vaktar kassen.

Skribent