Inför Lindlöven hemma

Dags för match igen och serien vänder, efter 10 omgångar kom så den första förlusten i sista matchen innan uppehållet mot Mariestad, det var en taggad huvudtränare som på fredagskvällen gav sina tankar kring det som varit och resterande del av grundserien.

10 av 11 segrar i första rundan är ett väldigt bra facit, hur går dina tankar efter halva serien är spelad?

Självklart är vi nöjda med första delen av serien med bara en förlust, vi har kommit ihop bra som lag men känner att vi har mer att ge och vill göra en bättre andra halva av serien.

Det har varit lite uppehåll nu, vad har ni tryckt på under veckan?

Vi har tränat på bra med både is och fys, sen har vi varit lite lediga över helgen men även haft en dag off med lite aktivitet med laget då vi var och spelade bowling. Nu i slutet mot veckan har vi kört på riktigt bra och tränat både powerplay och boxplay och testat lite nytt. Vi vill komma upp lite bättre i powerplay och även i boxplay även om vi spelat bra där.

Serien vänder och ni möter Lindlöven hemma i Stiga Arena, ett lag som ni vann mot borta i premiären i sudden, tankar?

 
Det var väl ingen lysande insats av oss i premiären. Vi lyckas ändå vända och vinna vilket är starkt. Lindlöven är nog inte helt nöjda över sina första halva så vi räknar med full fart imorgon.

Hur formerar ni laget?

Vi kommer fortsätta spela med samma lag som i de senaste 2-3 matcherna, det innebär att Martin Jonsson och Jakob Axelsson ställs utanför truppen, och Fredrik Bergvik står.

Skribent