Inför Troja-Ljungby borta

Efter lite nyårsfirande tar man nya tag idag mot en ny motståndare i Allettan i form av Troja-Ljungby på bortaplan. En tuff match på förhand men det är ett taggat lag som just i skrivande stund sitter på bussen på väg ner till Ljungby Arena.

Vad säger du om senaste matchen i hemmapremiären mot Visby/Roma?

En bra match av oss, starkt att vinna hemma där vi fokuserar på vårt spel och lyckas vinna matchen. De kom ut hårt precis som vi trodde men vi höll oss kalla och till vårat spel vilket resulterade i en skön seger.

Lite nyårsfirande har passerat innan det idag är dags för ny match, en tuff bortamatch mot hårdsatsande Troja-Ljungby. Vad tänker du om matchen och hur har ni förberett er?

Vi har tränat på bra, vi fokuserar på vårt spel och har tittat tillbaka lite på föregående match. Vi har även gått igenom styrkor och svagheter hos Troja och förberett killarna på bästa sätt bland annat med video så vi känner oss väl förberedda.

Ännu en gång får ni med er bortafölje i form av en supporterbuss, skön känsla?

Oerhört! Vi vet att de har bra fart på läktaren och mycket folk i arenan, de har stor press på sig från hela staden och det passar oss perfekt att åka ner och göra en bra prestation.

Hur ser laget ut?

Vi hade en morgonvärmning idag, Martin Jonsson har tyvärr insjuknat, annars spelar vi med samma lag som senast mot Visby. Johnson fortsätter i mål.

Skribent

Kristoffer Karlsson

Webbansvarig och skribent