Inför Visby/Roma hemma

Dags för hemmapremiär i Allettan Södra när Visby/Roma kommer på besök. Karl går igenom läget inför den matchen.

Premiären i Allettan bjöd på ett mäktigt derby mot Vimmerby, fullsatt läktare och över 300 personer från Tranås. Vad säger du om matchen, och om stödet ni fick?

Först och främst en jäkla eloge till alla supportrar från Tranås, det är imponerande och häftigt och et hjälper oss verkligen under matchens gång. Om vi ser till matchen så är det starkt av oss att komma tillbaka, vi har både 4 mot 3 och 5 mot 3 som vi reder ut, jag tycker att vi är starkare i andra och tredje och vinner matchen rättvist till slut.

Det duggar tätt mellan matcherna nu, idag kommer Visby/Roma på besök, vad tror du om dem som motståndare?

Det kommer bli tufft helt klart, de kommer komma hit revanschsugna efter förlusten i premiären och kommer ge allt. Det gäller för oss att ladda om rent mentalt och nollställa oss och förbereda oss för ett nytt krig ikväll.

Har du någon koll på dem sedan tidigare?

Vi har kollat på dem på video och vet hur de spelar, vi har koll på det vi behöver ha koll på men i slutändan gäller det att vi spelar vårat spel rätt för att vinna

Vad blir viktigt för er efter senaste omgången när ni nu ska spela inför hemmapubliken igen?

Framförallt är det noggrannheten med puck, vi hade lite tendenser senast där vi fick lite vändningar mot oss och vi får inte skvätta in puckar i mitten, det gäller att vi spelar klart i alla situationer har tålamod och känslorna på rätt ställe då powerplay och boxplay kommer vara avgörande nu i Allettan.

Hur formerar du laget?

Vi ställer upp med samma lag som senast.

Skribent

Kristoffer Karlsson

Webbansvarig och skribent