Några ord från huvudtränare Karl Helmersson

Hej alla TAIF’are!

Karl Helmersson. Foto: Mariestad BoIS.

Efter att Frasse tidigt visade intresse för mig som tränare så behövde jag inte lång betänketid på mig att tacka ja till detta spännande uppdrag. Det känns som att Tranås har påbörjat en spännande resa och den vill man ju givetvis vara med på. För att nå de mål vi sätter upp gäller det att alla måste vara jäkligt ödmjuka och lägga ner ett hårt jobb varje dag. Gör vi det så kommer vi vara ett lag att räkna med i vinter.

A-laget är i full gång med sin försäsongsträning. Vi drog igång träningen i början av april och kommer att köra juni ut. Efter det får de en månads egen träning för att sedan återsamlas den första augusti. Det är vår fystränare Mikael Axelsson som kör med killarna tre dagar i veckan plus att vi har ett boxningspass i veckan. Utöver det ska spelarna köra efter program som Micke har satt ihop.

För egen del är jag inte på plats alla träningar utan jag åker lite fram och tillbaka under våren och sommaren. På de träningar jag har varit och kollat på så kan jag se att det är ett drivet gäng och att det inte är någon som viker ner sig. Det bådar gott inför framtiden.

Jag tänkte även passa på att ge er några datum som ni skall skriva upp i era kalendrar. Måndagen den 13 augusti så går vi på is i Stiga Arena. Det vill ni inte missa! Sen tänkte jag även ge er datumen för våra träningsmatcher som vi har innan seriestart:

  • Onsdag 22 augusti, 19.00: Troja/Ljungby – TAIF
  • Söndag 26 augusti, 16.00: TAIF – Huddinge
  • Torsdag 30 augusti, 19.00:  TAIF – Vimmerby (Sandströms Trophy)
  • Fredag 31 augusti, 19.00: Västervik – TAIF (Sandströms Trophy)
  • Onsdag 5 september, 19.00: Vimmerby – TAIF
  • Söndag 9 september, 16.00: Huddinge – TAIF
  • Onsdag 12 september, 19.00: TAIF – Troja/Ljungby

Ni hittar även alla matcher på denna sida.

Vi har bra motstånd på försäsongen och kommer att få bra värdemätare inför serien som startar söndagen den 16 september.

Jag vill passa på att önska alla TAIF’are en riktigt skön sommar, så syns vi i Stiga Arena till hösten!

Karl Helmersson

Skribent

Kristoffer Karlsson

Webbansvarig och skribent