Namnet Stiga Arena lever vidare ytterligare 3 år

För knappt två veckor sedan blev det klart vår ishall även fortsättningsvis kommer att heta Stiga Arena.

Per-Åke Molin och Stefan Fransson är båda mycket nöjda över det nya avtalet.

Det är snart fyra år sedan den dåvarande Bredstorpshallen bytte namn till Stiga Arena. Nu står det klart att hallen kommer att fortsätta heta det, då TAIF har skrivit på ett nytt 3-årsavtal med Stiga AB.

– Det är fantastiskt kul att vi har Stiga Arena som arenanamn även de kommande 3 åren. Tranås AIF Hockey och Stiga Arena är verkligen förknippat med varandra. Det betyder så klart väldigt mycket för oss att arenanamnet är kvar och där vi syns i media och på hockeysidor med matcher i Stiga Arena, säger Stefan Fransson om förlängningen av avtalet.

Stiga grundades 1934 i Tranås av Stig Hjelmquist och har mer än 80 års erfarenhet av innovation av konsumentprodukter. Idag är Stiga ett välkänt varumärke inom gräsklipparbranschen och har ett brett sortiment av trädgårdsredskap som distribueras i hela Europa och övriga världen.

Även Per-Åke Molin som är marknadschef på Stiga AB är glad över ett förlängt avtal med TAIF och säger till Tranås Tidning:

– Vi ser Stiga som en del av Tranås arv och för oss känns det bra att inte bara ha namnet på vår verksamhet utan även kunna hjälpa till här.

TAIF vill rikta ett jättetack till Stiga AB för att de fortsatt vill stötta klubben!

Skribent

Kristoffer Karlsson

Webbansvarig och skribent