Rapport från årsmötet – TAIF uppvisar kanonresultat

Under gårdagen var ett 30-tal medlemmar på plats för att bevittna årsmötet. Det var en god stämning under hela mötet där det formella relativt snabbt var avklarat. Denna gång bjöds det på smörgåstårta för att fira det mycket positiva resultatet!

TAIF kunde på årsmötet uppvisa ett mycket positiv resultat!

Nya ansikten i styrelsen

Vi kan konstatera att ordföranden Peter Josefsson får fortsatt förtroende. Vi välkomnar två nya ledamöter samt två nya suppleanter. Oscar Rasmusson (2 år ny), Kjell Axelsson (2 år ny), Patrik Månsson (1 år omval), Anton Breidner (1 år kvar) och Peder Persson (1 år kvar). Till styrelsesuppleanter valdes Anthony Chamoun och Jakob Karlsson.

Valberedningen består av Jan Hultman och Håkan Andersson. Styrelsen fick i uppdrag att hitta en tredje person till valberedningen och en styrelsesuppleant.

Ett mycket positivt resultat

I årsredovisningen kunde vi se att det blev en vinst på hela 821 038 kr som föreningen redan flaggat för i tidigare pressmeddelande. Det innebär att vi för första gången på mycket länge kan uppvisa ett eget positivt kapital vilket kommer bli en förutsättning för att få deltaga i HockeyEttan.

Öronen spetsades lite extra när nya klubbchefen Stefan Fransson fick ordet och berättade bland annat om sin roll i föreningen och de planer som finns för framtiden.

Styrelsen tackar för en trevlig kväll med alla engagerade medlemmar som var på plats i Stiga Arena. Nu spänner vi bågen tillsammans inför kommande utmaningar!

Skribent

Kristoffer Karlsson

Webbansvarig och skribent