Stefan Fransson anställs som klubbchef

Det är nu klart att TAIF kommer ta steget och anställa en klubbchef. Stefan Fransson kommer tillträda i början av augusti och ta sig an uppdraget som klubbchef för föreningen.

Stefan Fransson anställs från och med augusti som klubbchef.

Tranås AIF Hockey har nu bestämt sig för att satsa på en klubbchef, vilket är en milstolpe för föreningen och som vi nu känner oss redo för. Stefan Fransson kommer att tillträda som klubbchef i början av augusti månad.

Föreningens ambition med denna anställning är att utvecklas sportsligt, organisatoriskt och marknadsmässigt. Stefan är ett välkänt ansikte och har genom åren visat stort hjärta för föreningen. Vi är övertygade om att vederbörande har de egenskaper som krävs för att leda föreningen framåt.

Stefan själv kommenterar sitt nya uppdrag enligt nedan:

– Det känns mycket inspirerande och fantastiskt kul att få denna möjlighet. Jag ser verkligen fram mot att få bidra mer och utveckla föreningen på ett närmare håll. Det känns som om vi har något spännande på gång med ett omtag i den sportsliga delen, från ungdomssidan upp till A-laget.

– Det är också många olika projekt i gång med skolor, camper och samarbete med olika föreningar både i Sverige och Australien, som förhoppningsvis kommer i hamn under säsongen och utvecklas i framtiden. Så allt detta sammantaget gör att jag med tillförsikt och glädje kommer att jobba i TAIF (klubben i mitt hjärtat).

Vi gratulerar Stefan till den nya tjänsten och önskar honom ett stort lycka till!

 

Skribent

Kristoffer Karlsson

Webbansvarig och skribent