Hot! TAIF söker värdfamiljer till australiensiska hockeyspelare

Den 31 augusti anländer ett antal australiensiska hockeyspelare till Tranås. TAIF söker nu därför värdfamiljer där dessa spelare kan bo under sin vistelse i Sverige.

I slutet av augusti kommer ett gäng australiensiska spelare till Tranås för att träna och spela med våra två juniorlag. De australiensiska spelarna tillhör Australiens U18- och U20-landslag och är mellan 17 och 19 år gamla.

Som ni nog känner till fanns Australiens U18-landslag i Tranås på camp i 10 dagar under säsongen som gick. Efter vistelsen här flög laget vidare till VM i Serbien, med hopp om att klara sig kvar i gruppen. Detta klarade man av med råge, då man lyckades ta hem hela VM och kommer därför nästa år spela i B-VM med sitt U18-lag. Detta har skapat upp ett stort intresse för hockeyn i Australien, vilket gör att dessa killar nu vill fortsätta utvecklas i Tranås och med TAIF.

TAIF vill självklart hjälpa till att utbilda dessa spelare med våra duktiga ledare i föreningen och samtidigt visa upp Tranås med omnejd för killarna. Därför söker TAIF nu värdfamiljer där dessa killar kan bo under sin tid i Sverige. Spelarna stannar i Sverige till 28 februari 2018.

Låter det intressant?

Om du tycker att det verkar spännande med att vara värdfamilj till en av spelarna, tveka då inte att kontakta Stefan Fransson för mer information. Du når honom på telefon 070-621 58 77 eller via e-post klubbchef@taif.se.

Skribent

Kristoffer Karlsson

Webbansvarig och skribent