Hot! Filip Petersson förlänger

Just nu är vi mitt i brinnande säsong men det betyder inte att nästa års lagbygge inte finns i fokus, snarare tvärtom. Idag står det klart att Tranåskillen Filip Petersson blir TAIF trogen även kommande säsong, något som sportchef Stefan Fransson bekräftade under tisdagen.
2013-11-05 17.36.50

Filip har valt att skriva på för ännu en säsong i TAIF-tröjan.

Filip Petersson har inte haft någon vidare säsong hittills efter att ha blivit långtidsskadad i seriepremiären mot Vimmerby. I morgon, onsdag, är han tillbaka på isen och som om det inte vore en present god nog att fira så står det nu också klart att Filip Petersson är klar för spel även kommande säsong, en enormt viktig pusselbit i det kommande lagbygget.

– Filip Petersson är en enormt viktig pusselbit för lagbygget kommande säsong. Han är en av nyckelspelarna som vi bygger laget kring och att han redan nu bestämt sig för att spela i TAIF även kommande säsong skickar signaler till hela truppen om att vi är på rätt väg, säger sportchefen Stefan Fransson.

I morgondagens match mot Mjölby finns Filip Petersson åter på isen, en efterlängtad comeback av så väl laget som fansen på läktaren.

Skribent

Kristoffer Karlsson

Webbansvarig och skribent

Vi har flyttat till en ny hemsida!

Sedan augusti 2019 har vi flyttat till en ny hemsida på Hockeyettans gemensamma webbplattform som tagits fram till samtliga klubbar i Hockeyettan.

 

Klicka här för att komma till den nya sidan!