Hot! Robin återvänder och Albin stannar

Vi kan idag officiellt bekräfta att Robin ”Tian” Johansson återvänder till Tranås efter en säsong i Skövde IK. Samtidigt kan vi meddela att ännu en kontraktsförlängning är i hamn.
Robin Johansson

Robin Johansson

Efter rykten om Robin Johanssons återkomst, kan vi nu officiellt bekräfta att Robin kommer att spela i TAIF-tröjan kommande säsong.

Robin lämnade Tranås efter föregående säsong för spel med seriekonkurrenten Skövde IK. Robin väljer nu dock att komma tillbaka till Tranås och har skrivit kontrakt för tre år framåt, vilket vi naturligtvis tycker är väldigt roligt!

Robin är en offensiv och mycket poängstark back med bra skridskoåkning och som inte drar sig för att sticka ut hakan. Under förra sejouren i Tranås stod han för 36 poäng (18+18) på sina 42 spelade matcher.

 

Albin Torstensson

Albin Torstensson

Vi kan även med glädje meddela att Albin Torstensson har valt att stanna kvar i Tranås även nästa säsong.

Albin är en av många egna produkter och därtill en spelare som vuxit otroligt mycket under den gångna säsongen. Han är orädd, har ett jättebra spelsinne och en stor utvecklingspotential, så det är därför mycket roligt att han väljer att stanna i Tranås även säsongen 14/15!

 

 

 

Skribent

Kristoffer Karlsson

Webbansvarig och skribent

Vi har flyttat till en ny hemsida!

Sedan augusti 2019 har vi flyttat till en ny hemsida på Hockeyettans gemensamma webbplattform som tagits fram till samtliga klubbar i Hockeyettan.

 

Klicka här för att komma till den nya sidan!