Hot! Torstensson återvänder – Jesper stannar

Idag kan vi meddela att Albin Torstensson återvänder hem efter en säsong med HC Dalen. Dessutom har Jesper Pettersson förlängt sitt kontrakt med klubben.
albin_torstensson

Albin Torstensson återvänder till TAIF.

Albin Torstensson, som lämnade Tranås för spel i HC Dalen föregående säsong, har nu valt att komma hem igen.

– Det ska bli riktigt kul att komma tillbaka igen och vara en del av det TAIF har på gång nu. Jag fick en stor roll när jag blev utlånad i slutet av förra säsongen så det känns som det är rätt steg för mig att gå tillbaka och fortsätta min utveckling som jag påbörjat. Jag ser bara positivt på den kommande säsongen, det är intressanta nyförvärv och väldigt viktiga spelare som har förlängt så jag tror absolut att vi är att räkna med i år. Klart målet är att gå längre än vad vi gjorde förra året, kommenterar Albin.

Klubben har dessutom valt att ge Jesper Pettersson förtroende även denna säsong.

 

Skribent

Kristoffer Karlsson

Webbansvarig och skribent

Vi har flyttat till en ny hemsida!

Sedan augusti 2019 har vi flyttat till en ny hemsida på Hockeyettans gemensamma webbplattform som tagits fram till samtliga klubbar i Hockeyettan.

 

Klicka här för att komma till den nya sidan!