Hot! Torstensson och Skoog förlänger med TAIF

Idag gjordes det klart med ytterligare två kontraktsförlängningar. Albin Torstensson och Anders Skoog har både skrivit på för kommande säsong.

Albin Torstensson och Anders Skoog blir kvar i Tranås även nästa säsong, det blev klart efter att de skrivit på under gårdagen.

Anders Skoog kom till klubben säsongen 13/14 och kommer därmed att göra sin femte säsong i klubben. Albin Torstensson har spelat hela sin karriär i Tranås, bortsett från ett år i HC Dalen säsongen 15/16.

– Det var inget att tveka på, jag trivs väldigt bra både på och utanför isen. Sen tycker jag att min utveckling har gått framåt efter allt förtroende jag fick i slutet av denna säsong. Så på det spåret vill jag fortsätta och förhoppningsvis bli en ledande back i min moderklubb, säger Albin om påskriften.

Det känns riktigt bra att dessa två killar har valt att stanna i Tranås!

Skribent

Kristoffer Karlsson

Webbansvarig och skribent

Vi har flyttat till en ny hemsida!

Sedan augusti 2019 har vi flyttat till en ny hemsida på Hockeyettans gemensamma webbplattform som tagits fram till samtliga klubbar i Hockeyettan.

 

Klicka här för att komma till den nya sidan!